Rapor Parası Sorgulama Telefon Numarası 2023

2023 yılında rapor parası sorgulama telefon numarasında olan değişiklerden sonra en son güncellenen ulaşım numarasını sizler için araştırdık. Ptt rapor parası sorgulaması yaparak SSK rapor ücretinizi siz de hemen alabilirsiniz.

Rapor Parası Sorgulama Telefon Numarası 2023

Bağkur'lu veya SSK'lı olarak çalışıyorsanız bazı durumlarda sizin de rapor parası almanız gerekebilir. Sağlık sorunları, iş kazaları gibi durumlarda rapor parası sorgulama telefon numarasını arayabilir, rapor ücretinizin yatıp yatmadığını sorgulayabilirsiniz. Devletimiz tarafından çalışanların güvence altında tutulması amacıyla SGK ile birlikte sunulan rapor ücreti sorgulaması için tüm gerekli ayrıntılar bu sayfamızda yer almaktadır. Siz de çalışmadığınız günlerin ücretini devletten almak için aşağıda yer alan telefon numaralarını kullanabilirsiniz.

Ssk Rapor Parası Sorgulama Telefon Numarası 2023 

170

Yukarıda yer alan Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi'ni arayarak rapor paranızın yatıp yatmadığı hakkında canlı destek alabilirsiniz. SGK çağrı merkezi sayesinde SGK ve Bağkur ile ilgili tüm soruların yanıtını anında bulabilirsiniz. Ayrıca sizlere önerimiz SGK müşteri hizmetlerini aramak yerine daha kolay diğer yöntemleri kullanarak rapor parası sorgulama işlemini tamamlamanız yönünde olacaktır. Çünkü günümüzde SGK'nın çağrı merkezi oldukça yoğun bir şekilde hizmet vermektedir. Sgk müşteri hizmetlerini arayarak sıra beklemek yerine aşağıda yer alan alternatif sorgulama yöntemleri sayesinde rapor ücretinizin yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz.

Rapor Parasını Sorgulama Sırasında Nelere İhtiyacım Var?

Müşteri temsilcisini aradıktan sonra sizden aşağıdaki bilgiler istenecektir;

  • T.C. Kimlik Numaranız,
  • Adınız, Soyadınız,
  • Çalıştığınız kurum,
  • Çalışma süreniz,
  • Rapor süresi,
  • Anne kızlık soyadının belli harfleri.

E Devlet Rapor Parası Sorgulama

Türkiye'nin E devlet sitesi https://www.turkiye.gov.tr adresini kullanarak siz de anında sorgulamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. E Devlet sitesine E devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra "4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme" sayfasını ziyaret ederek rapor parası sorgulama işlemini E devlet üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca rapor parası durumu hakkında yol haritasını ve tüm gerekli bilgileri de bu adreste bulabilirsiniz. Direk gitmek istiyorsanız aşağıda yer alan linke tıklayabilir, E devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Sayfa: https://www.turkiye.gov.tr/4ab-isgoremezlik-odemesi-gorme
Ptt rapor parası sorgulama telefon numarası arayan kişiler de Alo 170'i arayarak rapor ücretinin yatıp yatmadığını hemen öğrenebilirler. Ayrıca Ptt şubelerini ziyaret ederek kimlik belgenizle paranın yattığını sorabilir, yattıysa hemen çekebilirsiniz. Ayrıca SGK il merkezlerini ziyaret ederek veya telefon ile arayarak da Ssk rapor parası sorgulaması yapabilirsiniz. Bu sayfamızda yer alan güncel bilgileri inceleyerek, rapor parası sorgulama telefon numarası hakkında güncel bilgileri bulabilir, SGK müşteri temsilcisine ulaşarak rapor parası hakkında sorgulama işleminizi anında gerçekleştirebilirsiniz.

Sgk müşteri hizmetleri
Sgk mersin telefon numarası
Rapor parası sorgulama

Yorum Yap: